mel0veyou -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

NOE ANDERLEDES

Heii :-))

En ting jeg har merket med andre blogger er at de snakkesr MYE om trening og slikt. Det gjør jo ABSOLUTT ikke jeg da hehh... En kan vell si at jeg+ trening ikke er så god match da! Det jeg syntes er at vis folk bare skriver om trening å hvor mye "dritt" mat de spiser, så blir det helt feil. Hvis du skriver du er feit når du ikke har ANTYDNING til fett på kroppen og sier du må trene for og bli tynn?!?!?! De som har litt ekstra på kroppen da? Skal de få dårlig samvitighet pga det da? SÅ ABSOLUTT IKKE !! Er på en måte blitt utroolig lei av at folk står og snakker om hvilken mat de ikke kan spise fordi det er usunt.Greit vis du har feks et innlegg i måned eller noe sånn, men vis det er sånn annen hver dag me sånn "inspo" så kan det virke som press for andre.. Kan ikke folk begynne og se at det er faktisk folk som har problemer med mat både opp over og nedover i vekten, og vi burde vise litt respekt syntes nå jeg :-)


Får nok en del stygge komentarer på dette emne tror jeg, men jeg sier det jeg mener ;-)

Snakkest :-) 

 • 0

  OFF TO WORK

  Heii :-))
  GOD JUUL !!! ååå den herlige følelsen når du våkner og finner ut det er julaften og du ser ut binduet og alt du ser er hvit.  HERLIG!!!

  Skal på jobb nå så burde kanskje begynne og kjappe meg litt, haha. "Jobb" Antrekket da:


  Tok noen kjappe bilder!


  Snakkest :-)) Dere må kose dere MASSE i dag♥

 • 1

  LILLEJULAFTEN!!!

  Heii :-)

  Nå sitter jeg her i sengen min og hører på musikk. Har så sinnsykt julefølelse nå at jeg vil bare at det skal bli julaften NÅÅ!!! ååårh... Det går så seent...

  Har ikke blogget nå på en stund, men har liksom ikke hatt tid.. Og når jeg har hatt tid så vil jeg bruke den tiden på å slappe av eller å være med venner/kjæresten. Denne måneden har liksom gått litt for fort. Skal prøve og få blogget mer i romjulen :-) (Jeg skal jobbe på julaften og i romjulen også! Så det kommer nok til og bli sene innlegg;-)

  Tok litt bilder av treet vårt som vi ikke har pakker under enda. Vi har så mange små folk i huset så vi skal ta de inn i morgen kveld :-)

  Snakkest :-)

 • 1

  ROMVIDEO

  Heii :-)

  JAA kvaliteten bokstavligtalt SUGER.... Men nå har jeg til sammen på 2 dager filmet den 5 ganger så nå gir jeg opp.... 

   

   

  Hva syntes du ?:-)

 • 3

  BEFORE I DIE

                
               
                
                
                
                

  Er du enig ?

 • 0

  SISTE REST

  Heii :-)

  Nå skal jeg rydde siste rest av rommet og sette noen ting på plass. Herlig følelse av å bli ferdig med å rydde. Tenkte og begynne og filme etterpå. Hva sier dere til romvideo?:-)

  I dag så skal jeg ikke noe særs mye så jeg tenkte og sette meg ned med litt matte siden vi skal snart ha tentamen i det.... Huff, sliter sånn med matte... Får øve mye til det så går det nok fint. Forhåpentligvis :-)

  snakkest ♥

 • 0

  KOS MED DEN BESTE

  Heii :-)

  Nå sitter jeg hos Vegard. KOS :* Stakkar ... Får skynte meg! Er i grunn helt chill kveld så har null sminke på å går i daffe klær.

   
  søte bilder eller hva ? haha ...:-)

  Snakkest :-)

  LIK FACEBOOK SIDEN MIN ? HER :-) 

 • 1

  TEXT...

  Heii :-)

  Haha jeg kom ikke på nooe som kunne ha hvert overskrift ... Jaja er nå et innlegg så :-) ++ Jeg må si unskjuld til at jeg ikke har blogget i det siste, men det har vært jobbdager og mye prøver, men nå er det en litt rolig uke så skal blogge mer nå:-)

  Jeg sitter og rydder romme mitt nå og er faktisk kommet et stykke. Det er jo typisk meg og rote rommet HELT bomba, også skjønner ikke hvorfor jeg aldri finner noe.. Skal jallefall bli herlig og bli ferdig med både rommet og bade. Når jeg satt her og så på rommet tenkte jeg og lage en romvideo til neste uke. Hva syntes dere om det? Dere velger !

  Det er jo snø ute og det er så KALDT... Tok noen bilder for noen dager siden så dere kan få se:  Hahaha rød nase!!

  snakkest !:-)

  HUSK OG LIK FACEBOOK SIDEN MIN :-)) TRYKK HER♥

 • mel0veyou

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits