mel0veyou -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

DREAM SHOES

Syntes ?:-) LIK FACEBOOK SIDEN MIN OM DU FØLGER BLOGGEN ♥

 • 1

  BLING

     Komentar ?:-) LIK FACEBOOK SIDEN MIN OM DU LESER FAST ♥

   

 • 1

  MANCHESTER

  Heii :-)

  Sitter nå her og øver til RLE prøve vi skal ha i morgen .... Har jo vært borte hele forgje uke og fikk vite i dag at vi skulle ha den i morgen, KONGE!!! Det er på en måte en "prøve" uke siden det nermer seg jo jul og da skal jo alle fag ha en prøve, men det er samme det i grunn. Det er så herlig å tenke det snart er ferie igjen :-)

  Ja, når jeg var i Manchester så tok jeg noen bilder og tenkte  og legge ut noen! Tok ikke mange FAKTISK, men er jo kjekt å vise noen :-)

     Komentar ?:-)

 • 3

  #TWO IMAGES

 • 1

  ADAM !!

  Heii :-)
  utroolig mange som er innom bloggen er jo helt sykt !! Er jo kjekt å se at det er så mange som liker den da. Hadde vært enda kjekkere hadde dere begynnt og komentert litt mere da :-)

  Akuratt nå sitter jeg her med hunden min Adam. Han er så kosete! Det er helt sykt hvor glad og livlig han er. Satt og tok noen bilder fort for nå skal vi opp å se litt på tv haha :-)

  Komentar ? Like facebook siden min ?

 • 0

  TILBAKE

  Heii :-)

  Jeg har vert vekke en god stund fra blogg nå og grunnen er mye prøver i det siste og denne uken har jeg vært i England så ja hadde ikke internett der. Er utrolig hvor mange av dere som har vært innom bloggen min i nå når jeg har vert borte. Så koslig da :-) Har jo ingenting å blogge om nå da, men kunne jo kanskje ha laget et innlegg der jeg viste det jeg har kjøpt i England ?!:-)
   

 • mel0veyou

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits