mel0veyou -
Hjem Add Om meg Kontakt

5

OVERDRIVENDE DOMT...

Heii igjen :-)

I dag morges lagde jeg en video som kommer lenger nede i dette innlegget. MEN hovedpoenget mitt i dette innlegge er det med at alle bloggere skal alltid være så sminket og fikset HELE tiden, er bare tragisk. Når de for eksempel skriver null sminke, og du ser brunkremen og maskaren så blir det bare, too lame. Kanskje det er rart at jeg bryr meg så mye om akuratt dette og det med vekt, men det er faktisk ganske viktig når en tenker på hvilke konsekvenser det kan ha. Jeg vet godt selv hvordan det er og høre om hvor feite de er og hvor stygge de er, men skal jeg si deg en ting?? DU ER IKKE DET!! Hvorfor legge det ut vis vi skal høre om hvor fælt det er de neste 20 innleggene?!

Jaa, overdriver litt, men dere ser poenget?:-) Samme hvor mye sminke du har på deg, og samme hvor mange operasjoner du tar, så er det ALLTID noe en vil endre med seg selv. Det er det for alle! Kanskje det er bra at noen har et mål, men hva skjer når de kommer til det målet? Er det da slutt med alt? Er du fornøyd da? Og hva om en har alt som en ønsker seg, er det oppskriften på å være lykkelig? Så ikke bry de noe særlig hva folk mener og hva alle sminkedokkene sier, hver deg selv og ikke bry deg om hva alle andre sier:-)

Dette er da meg i dag, og min look:

Håper at folk vil lese bloggen min selv om jeg ikke er noe særs pyntet, sminket eller i det hele tatt fikset. Nydelig stil i dag håper dere likte den :-)))) haha

 DÅRLIG LYD!!!!

 

Vi snakkest :-)

 • 1

  RED//GREEN//COLORS

  Heii :-)

  I dag så har jeg ryddet en del, og fått tatt noen bilder av 2 av innkjøpene mine i ferien. ++ Tatt bilder av en av veskene jeg fikk til bursdagen min av tanten min. ELSKER DEN!! Jaa, har en liten tragisk video også som kommer ut om ikke så lenge, såå håper jeg dere leser bloggen videre :-) ENJOY!

   

   


  (Jeg vet at noen bilder er like og at de fire første er ulike, men uannsett håper dere likte dem :-)

  Snakkest :-)

   

  LIKE FACEBOOK SIDEN MIN? OG GJERNE LEGG IGJEN EN KOMENTAR!

 • 0

  HELGE KOS :-)

  Heii igjen :-)

  Akuratt nå sitter jeg her med Reidun og hun har på en måte NULL kontakt med meg, sånn sett.... Hun har sin kjære mobil som hun spiller candy crush og har sottet og sett på "How I met you're mother" KOSELIG MED BESØK!!!! MEN, vi har kjøpt masse snop og snakket MASSE ++ hun skal bo her til søndag, såå gøøøøy!! Får vell gå av dataen nå og prøve å sove, er så sinnsykt trøtt...

  Her ser dere da mitt forsøk på kontakt med hun:

  Jaa... Det var mislukket forsøk.. Flotte folk da :-)

   

  snakkest :-))

 • 0

  2 HEMMLIGHETER

  Heii :-)

  Ikke mange av dere som komenterer, men jeg fikk 2 som tørte og si sine, såå her er de:

   

  Har dere noen hemmligheter dere vil si?:-)


   

 • 2

  SI DIN HEMMLIGHET

  Heisann :-)
  Nå sitter jeg her med min minste bror og har akuratt hvert nede på skolen til han i midten for og se på noe forestilling greier, men jeg har vært på jobb så gikk hjem.

   

  Satt her og tenkte på hva jeg kan blogge om i tiden som kommer, så tenkte jeg over noe jeg har sett på et par blogger, så det er jo ikke nytt akuratt. Si din hemmelig, det går ut over at dere komenterer noe dere føler eller som har skjedd ANONYMT så når det er kommet en del så skriver jeg de opp:-) Uannsett om dere skriver navn i komentarfeltet så kommer jeg ikke til å skrive dem når det kommer å bloggen!! Håper det er en del som kommer til og skrive, så snakkest vi senere,:-)

  LIKE FACEBOOK SIDEN MIN? TRYKK HER:-)

 • 0

  RLE PRØVE

  Heisann!!:-)
  Akuratt nå sitter jeg hos morfaren min og har akuratt spist deilig lasange. Det var helt sinnsykt godt!! Jeg måtte til slutt tvinge meg inn på den andre stuen og sette meg ned for og begynne og øve til prøven i morgen...
  Gleder meg noe sinnsykt til i kveld når The Amazing Race begynner igjen!!! Hahaha ... Er det bare jeg som gleder meg til det??
  Hadde bare lust til å skrive et innlegg om hvor super uinteressant jeg har det. Har ikke delt bloggen eller noe siden i går og det var nesten 30stk innpå:-o helt sinnsykt til at folk faktisk orker å lese den haha, men det er bare koselig :-)

  Flott bilde ja..

  Nå måå jeg fortsette... Vi snakkest :-)

 • 0

  SVØMMA

  Heii:-)
  Skal i karmøyhallen og svømme nå med Vegard! Skal bli gøy det hehe:-) tenkte bare å slenge inn ett innlegg før jeg dro :-)
  (Tok et kjapt bilde haha..)

 • 2

  NO HATE

  Heiisann :-)
  Jeg må seriøst ha noe å gjøre på i hverdagen, såå jeg gir bloggen en ny tjangse.. Jaa, er ikke noe flink til dette her å er fullstendig klar over det så, no hate av dere plis ;-) Normalt så skal ny-året være en GOD start og alt skal bli så bra og alt det der.. Uheldigvis er familien Håvardsen en familie med utallige uhell, så det ble totalt motsatt... Ting skjedde fort og de nærmeste vennene, og ikke minst FAMILIEN min har betyd ALT for meg nå!! Kan kanskje skrive et innlegg om det senere en gang, vis jeg orker ;-)

   

  Akuratt i nuet sitter jeg her og har så vidt begynt med en presentasjon om Qatar som jeg skal ha i samfunnsfag, ++ øvet litt på RLE prøve som vi skal ha på torsdag... Har mange presentasjoner og prøver nå, men det skal bli deilig når de er gjort!! Nå må jeg fortsette så får vi se om det kommer et til innlegg senere. Snakkest vell kanskje da ;-)  (random bilde)

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits