mel0veyou -
Hjem Add Om meg Kontakt

5

OVERDRIVENDE DOMT...

Heii igjen :-)

I dag morges lagde jeg en video som kommer lenger nede i dette innlegget. MEN hovedpoenget mitt i dette innlegge er det med at alle bloggere skal alltid være så sminket og fikset HELE tiden, er bare tragisk. Når de for eksempel skriver null sminke, og du ser brunkremen og maskaren så blir det bare, too lame. Kanskje det er rart at jeg bryr meg så mye om akuratt dette og det med vekt, men det er faktisk ganske viktig når en tenker på hvilke konsekvenser det kan ha. Jeg vet godt selv hvordan det er og høre om hvor feite de er og hvor stygge de er, men skal jeg si deg en ting?? DU ER IKKE DET!! Hvorfor legge det ut vis vi skal høre om hvor fælt det er de neste 20 innleggene?!

Jaa, overdriver litt, men dere ser poenget?:-) Samme hvor mye sminke du har på deg, og samme hvor mange operasjoner du tar, så er det ALLTID noe en vil endre med seg selv. Det er det for alle! Kanskje det er bra at noen har et mål, men hva skjer når de kommer til det målet? Er det da slutt med alt? Er du fornøyd da? Og hva om en har alt som en ønsker seg, er det oppskriften på å være lykkelig? Så ikke bry de noe særlig hva folk mener og hva alle sminkedokkene sier, hver deg selv og ikke bry deg om hva alle andre sier:-)

Dette er da meg i dag, og min look:

Håper at folk vil lese bloggen min selv om jeg ikke er noe særs pyntet, sminket eller i det hele tatt fikset. Nydelig stil i dag håper dere likte den :-)))) haha

 DÅRLIG LYD!!!!

 

Vi snakkest :-)

 • 1

  RED//GREEN//COLORS

  Heii :-)

  I dag så har jeg ryddet en del, og fått tatt noen bilder av 2 av innkjøpene mine i ferien. ++ Tatt bilder av en av veskene jeg fikk til bursdagen min av tanten min. ELSKER DEN!! Jaa, har en liten tragisk video også som kommer ut om ikke så lenge, såå håper jeg dere leser bloggen videre :-) ENJOY!

   

   


  (Jeg vet at noen bilder er like og at de fire første er ulike, men uannsett håper dere likte dem :-)

  Snakkest :-)

   

  LIKE FACEBOOK SIDEN MIN? OG GJERNE LEGG IGJEN EN KOMENTAR!

 • 0

  HELGE KOS :-)

  Heii igjen :-)

  Akuratt nå sitter jeg her med Reidun og hun har på en måte NULL kontakt med meg, sånn sett.... Hun har sin kjære mobil som hun spiller candy crush og har sottet og sett på "How I met you're mother" KOSELIG MED BESØK!!!! MEN, vi har kjøpt masse snop og snakket MASSE ++ hun skal bo her til søndag, såå gøøøøy!! Får vell gå av dataen nå og prøve å sove, er så sinnsykt trøtt...

  Her ser dere da mitt forsøk på kontakt med hun:

  Jaa... Det var mislukket forsøk.. Flotte folk da :-)

   

  snakkest :-))

 • 0

  2 HEMMLIGHETER

  Heii :-)

  Ikke mange av dere som komenterer, men jeg fikk 2 som tørte og si sine, såå her er de:

   

  Har dere noen hemmligheter dere vil si?:-)


   

 • 2

  SI DIN HEMMLIGHET

  Heisann :-)
  Nå sitter jeg her med min minste bror og har akuratt hvert nede på skolen til han i midten for og se på noe forestilling greier, men jeg har vært på jobb så gikk hjem.

   

  Satt her og tenkte på hva jeg kan blogge om i tiden som kommer, så tenkte jeg over noe jeg har sett på et par blogger, så det er jo ikke nytt akuratt. Si din hemmelig, det går ut over at dere komenterer noe dere føler eller som har skjedd ANONYMT så når det er kommet en del så skriver jeg de opp:-) Uannsett om dere skriver navn i komentarfeltet så kommer jeg ikke til å skrive dem når det kommer å bloggen!! Håper det er en del som kommer til og skrive, så snakkest vi senere,:-)

  LIKE FACEBOOK SIDEN MIN? TRYKK HER:-)

 • 0

  RLE PRØVE

  Heisann!!:-)
  Akuratt nå sitter jeg hos morfaren min og har akuratt spist deilig lasange. Det var helt sinnsykt godt!! Jeg måtte til slutt tvinge meg inn på den andre stuen og sette meg ned for og begynne og øve til prøven i morgen...
  Gleder meg noe sinnsykt til i kveld når The Amazing Race begynner igjen!!! Hahaha ... Er det bare jeg som gleder meg til det??
  Hadde bare lust til å skrive et innlegg om hvor super uinteressant jeg har det. Har ikke delt bloggen eller noe siden i går og det var nesten 30stk innpå:-o helt sinnsykt til at folk faktisk orker å lese den haha, men det er bare koselig :-)

  Flott bilde ja..

  Nå måå jeg fortsette... Vi snakkest :-)

 • 0

  SVØMMA

  Heii:-)
  Skal i karmøyhallen og svømme nå med Vegard! Skal bli gøy det hehe:-) tenkte bare å slenge inn ett innlegg før jeg dro :-)
  (Tok et kjapt bilde haha..)

 • 2

  NO HATE

  Heiisann :-)
  Jeg må seriøst ha noe å gjøre på i hverdagen, såå jeg gir bloggen en ny tjangse.. Jaa, er ikke noe flink til dette her å er fullstendig klar over det så, no hate av dere plis ;-) Normalt så skal ny-året være en GOD start og alt skal bli så bra og alt det der.. Uheldigvis er familien Håvardsen en familie med utallige uhell, så det ble totalt motsatt... Ting skjedde fort og de nærmeste vennene, og ikke minst FAMILIEN min har betyd ALT for meg nå!! Kan kanskje skrive et innlegg om det senere en gang, vis jeg orker ;-)

   

  Akuratt i nuet sitter jeg her og har så vidt begynt med en presentasjon om Qatar som jeg skal ha i samfunnsfag, ++ øvet litt på RLE prøve som vi skal ha på torsdag... Har mange presentasjoner og prøver nå, men det skal bli deilig når de er gjort!! Nå må jeg fortsette så får vi se om det kommer et til innlegg senere. Snakkest vell kanskje da ;-)  (random bilde)

 • 1

  LONG TIME NO SEE

  Heisann!!

  Jaa, jeg er fullstendig klar over at jeg har vært lenge vekke fra bloggen, MEN det er fordi det har skjedd mye i familien så ja.. Bokstavlig talt så DRITER jeg i bloggen nå for tiden for jeg er ikke i humør til og gjøre noe som helst i grunn. Jeg vil ikke komme ut med det ennå hva som har skjedd og det får dere bare leve med:-) Kommer nok ut, men ikke akuratt nå i vertfall.

   

  I dag hadde jeg musikk prøve og jeg har så siinsykt god mage følelse på denne!! HERLIG start på helgen, uten om at jeg har vært på jobb da.. Jobb er jobb å det er den eneste muligheten til og få penger så er jo god følelse når lønnen kommer :-)

   

  Denne helgen har jeg myye skole arbeid.. LOVE MYE LIFE!!! på mandag skal vi ha engelsk presentasjon, tirsdag skal vi ha samfunnsfag prøve og på onsdag skal jeg nok ha spansk presentasjon. 3 dager på rad:o jaja deilig å tenke at det er vinterferie etter den travle uken!!

   

  Foresten er det i det hele tatt noen som liker å lese bloggen min?? haha.. tragisk spørsmål..


  (arkiv bilde!!)

 • 4

  NOE ANDERLEDES

  Heii :-))

  En ting jeg har merket med andre blogger er at de snakkesr MYE om trening og slikt. Det gjør jo ABSOLUTT ikke jeg da hehh... En kan vell si at jeg+ trening ikke er så god match da! Det jeg syntes er at vis folk bare skriver om trening å hvor mye "dritt" mat de spiser, så blir det helt feil. Hvis du skriver du er feit når du ikke har ANTYDNING til fett på kroppen og sier du må trene for og bli tynn?!?!?! De som har litt ekstra på kroppen da? Skal de få dårlig samvitighet pga det da? SÅ ABSOLUTT IKKE !! Er på en måte blitt utroolig lei av at folk står og snakker om hvilken mat de ikke kan spise fordi det er usunt.  Greit vis du har feks et innlegg i måned eller noe sånn, men vis det er sånn annen hver dag me sånn "inspo" så kan det virke som press for andre.. Kan ikke folk begynne og se at det er faktisk folk som har problemer med mat både opp over og nedover i vekten, og vi burde vise litt respekt syntes nå jeg :-)


  Får nok en del stygge komentarer på dette emne tror jeg, men jeg sier det jeg mener ;-)

  Snakkest :-) 

 • 0

  OFF TO WORK

  Heii :-))
  GOD JUUL !!! ååå den herlige følelsen når du våkner og finner ut det er julaften og du ser ut binduet og alt du ser er hvit.  HERLIG!!!

  Skal på jobb nå så burde kanskje begynne og kjappe meg litt, haha. "Jobb" Antrekket da:


  Tok noen kjappe bilder!


  Snakkest :-)) Dere må kose dere MASSE i dag♥

 • 1

  LILLEJULAFTEN!!!

  Heii :-)

  Nå sitter jeg her i sengen min og hører på musikk. Har så sinnsykt julefølelse nå at jeg vil bare at det skal bli julaften NÅÅ!!! ååårh... Det går så seent...

  Har ikke blogget nå på en stund, men har liksom ikke hatt tid.. Og når jeg har hatt tid så vil jeg bruke den tiden på å slappe av eller å være med venner/kjæresten. Denne måneden har liksom gått litt for fort. Skal prøve og få blogget mer i romjulen :-) (Jeg skal jobbe på julaften og i romjulen også! Så det kommer nok til og bli sene innlegg;-)

  Tok litt bilder av treet vårt som vi ikke har pakker under enda. Vi har så mange små folk i huset så vi skal ta de inn i morgen kveld :-)

  Snakkest :-)

 • 1

  ROMVIDEO

  Heii :-)

  JAA kvaliteten bokstavligtalt SUGER.... Men nå har jeg til sammen på 2 dager filmet den 5 ganger så nå gir jeg opp.... 

   

   

  Hva syntes du ?:-)

 • 3

  BEFORE I DIE

                
               
                
                
                
                

  Er du enig ?

 • 0

  SISTE REST

  Heii :-)

  Nå skal jeg rydde siste rest av rommet og sette noen ting på plass. Herlig følelse av å bli ferdig med å rydde. Tenkte og begynne og filme etterpå. Hva sier dere til romvideo?:-)

  I dag så skal jeg ikke noe særs mye så jeg tenkte og sette meg ned med litt matte siden vi skal snart ha tentamen i det.... Huff, sliter sånn med matte... Får øve mye til det så går det nok fint. Forhåpentligvis :-)

  snakkest ♥

 • 0

  KOS MED DEN BESTE

  Heii :-)

  Nå sitter jeg hos Vegard. KOS :* Stakkar ... Får skynte meg! Er i grunn helt chill kveld så har null sminke på å går i daffe klær.

   
  søte bilder eller hva ? haha ...:-)

  Snakkest :-)

  LIK FACEBOOK SIDEN MIN ? HER :-) 

 • 1

  TEXT...

  Heii :-)

  Haha jeg kom ikke på nooe som kunne ha hvert overskrift ... Jaja er nå et innlegg så :-) ++ Jeg må si unskjuld til at jeg ikke har blogget i det siste, men det har vært jobbdager og mye prøver, men nå er det en litt rolig uke så skal blogge mer nå:-)

  Jeg sitter og rydder romme mitt nå og er faktisk kommet et stykke. Det er jo typisk meg og rote rommet HELT bomba, også skjønner ikke hvorfor jeg aldri finner noe.. Skal jallefall bli herlig og bli ferdig med både rommet og bade. Når jeg satt her og så på rommet tenkte jeg og lage en romvideo til neste uke. Hva syntes dere om det? Dere velger !

  Det er jo snø ute og det er så KALDT... Tok noen bilder for noen dager siden så dere kan få se:  Hahaha rød nase!!

  snakkest !:-)

  HUSK OG LIK FACEBOOK SIDEN MIN :-)) TRYKK HER♥

 • 2

  DREAM SHOES

  Syntes ?:-) LIK FACEBOOK SIDEN MIN OM DU FØLGER BLOGGEN ♥

 • 1

  BLING

     Komentar ?:-) LIK FACEBOOK SIDEN MIN OM DU LESER FAST ♥

   

 • 1

  MANCHESTER

  Heii :-)

  Sitter nå her og øver til RLE prøve vi skal ha i morgen .... Har jo vært borte hele forgje uke og fikk vite i dag at vi skulle ha den i morgen, KONGE!!! Det er på en måte en "prøve" uke siden det nermer seg jo jul og da skal jo alle fag ha en prøve, men det er samme det i grunn. Det er så herlig å tenke det snart er ferie igjen :-)

  Ja, når jeg var i Manchester så tok jeg noen bilder og tenkte  og legge ut noen! Tok ikke mange FAKTISK, men er jo kjekt å vise noen :-)

     Komentar ?:-)

 • 3

  #TWO IMAGES

 • 1

  ADAM !!

  Heii :-)
  utroolig mange som er innom bloggen er jo helt sykt !! Er jo kjekt å se at det er så mange som liker den da. Hadde vært enda kjekkere hadde dere begynnt og komentert litt mere da :-)

  Akuratt nå sitter jeg her med hunden min Adam. Han er så kosete! Det er helt sykt hvor glad og livlig han er. Satt og tok noen bilder fort for nå skal vi opp å se litt på tv haha :-)

  Komentar ? Like facebook siden min ?

 • 0

  TILBAKE

  Heii :-)

  Jeg har vert vekke en god stund fra blogg nå og grunnen er mye prøver i det siste og denne uken har jeg vært i England så ja hadde ikke internett der. Er utrolig hvor mange av dere som har vært innom bloggen min i nå når jeg har vert borte. Så koslig da :-) Har jo ingenting å blogge om nå da, men kunne jo kanskje ha laget et innlegg der jeg viste det jeg har kjøpt i England ?!:-)
   

 • 1

  FUCK MATH....

  Heii :-)

  Har ikke blogga i det siste, men grunnen er at jeg har ikke fått meg innpå blogg.no før i dag. Det er visst ikke bare meg som har problemer med det har jeg funnet ut.

  Tilbake til poenget! I morgen skal vi ha 4-timers matte prøve..  Matte er noe jeg sliter skikkelig mye med. Men jeg har jobbet mye i går å har sottet med matte nå siden jeg sto opp i 11 tiden i dag. Syyykt lei alerede, men er bare komt ca halvveis, siden jeg går gjenomm det utrolig sakte.
  HATER "x" oppgaver ...-.- forstår nesten ingenting, men jeg skal øve meg fram!!!!

  Snakkest :-)

 • 2

  PROBLEM

  Heii :-))

  Noen andre en meg så sliter med og legge ut bilder på blogg ???? Det går ikke ann på min... Jeg sa jo at jeg skulle legge ut bilder av romme mitt i går å har tatt nesten hundre bilder av et så lite rom ++++ et annet innlegg som jeg skulle poste, men bildene vil ikke lastes opp. Får prøve igjen senere vis jeg logger meg ut en stund!

  får ta et bilde fra bloggen da!

  snakkest :-)


   

 • 0

  JOGGINGS


  preikast !!

 • 0

  WUUPS

  Heii :-)

  Ja har ikke orket og blogget i det siste siden har vært så mye. Er liksom ikke det første jeg tenker etter jeg har vært på jobb å blogge for å si det sånn. Skal skjerpe meg denne uken lover!!  Kan jo fortelle hva jeg har gjort i det siste da:-)

  På fredag ryddet jeg hele romme mitt ferdig så nå skal kameraet bare lades ferdig så blir det bilder i løpede av dagen:-)) Sener på kvelden kom Rigmor en tur opp. Vi gjor i grunn ingenting, bare satt å snakket. Koslig det :-)

  Lørdag ryddet jeg på plass detaljer og klær osv... + JEG JOGGA!!! det er unormalt meg. å ut på kvelden kom Vegard. Vi så en film og bare snakket. Kooos♥

  I dag skal jeg rydde badet ferdig og ta en joggetur tror jeg. Snakkest senere da!


  ♥♥♥
   
  Hva vil dere jeg skal blogge om ? 

 • 0

  BARNEVAKT

  Heii :-))
  Jeg har ikke blogget så mye i det siste og når jeg har så er det om kvelden, men det er fordi jeg har jobbet og gjort lekser + fiksa å styrt på romme mitt. Akuratt nå sitter jeg her i sofaen og koser med han minste broren min, Aslak. Han ligger jo å ser på tv å koser seg så jeg skal ned å rydde litt så fuller nok han etter, haha!:-)

  Tok noen bilder her han ligger :-)  smakebit av rommet:  Hva skal jeg blogge om ?:-)))) KOMENTER !!!


   

 • 4

  OK, ELLER ?

  Heii :-)
  Ja jeg vet at jeg sa at bilder av rommet skulle komme i går, men det er jo ikke fullt så gøy å ikke se det når det ikke er ferdig. Sååå jeg tenkte og gjøre aaaaalt ferdig å så lage en video. Håper det går fint hehh...

  hahaha fra når Cecilie sov over! sweety ♥

  snakkest :-)

  Hva vil dere at jeg skal blogge om ? KOMENTER :*    

 • 2

  RYDDING...IGJEN

  Heii :-))
  Nå sitter jeg på bade å må rydde i noen klær som jeg egentlig ikke har plass til siden jeg har bare skuffene på badet siden jeg ikke har fått rommet mitt heelt ferdig enda! Vurderte og ta noen bilder av rommet etterpå noen som er intrisert og se ?:-)) komenteeeeer ♥

  Kom hjem for en stund siden, men jeg måtte bare slappe av litt før jeg gikk til ryddingen. Følte liksom ikke å hoppe inn i det for og si det sånn. Jaja får rydde ferdig de siste klærne da!

  Vil du se rommet mitt ?:-)
   

 • 2

  SENERE :-)

  Heii :-)
  Er nødt til og rydde å sånt nå så skal jeg på noe kurs greier så jeg blogger i kveld !


  snakkest da :-))
   

 • 1

  KOOOS

  Heii :-))
  I dag tidlig så hadde jeg faktisk postet et innlegg TRODDE jeg. Jeg blogget fra mobilen siden jeg var ute med lille broren min og Adam. Det ble visst bare lagret som brukbart innlegg til senere merket jeg da nå... Jaja får komme et sent innlegg nå da:-)

  Når jeg hadde hvert ute med broren min over en time så hadde jeg avtalt og være med Rigmor. Var så utrolig herlig og se henne igjen etter hun har vært i spania! Ikke fullt så gøy å se at hun var brun... Når jeg kom dit så hadde de pusset opp kjeller stuen å det var såååå fint!!!! Det eneste vi gjorde i dag var vell bare og snakke å se på film. Kooos! Tok ikke bilder av i dag så får hive inn et random da :-)

   

  snakkest :-)  

 • 1

  73 !! JADA ...

  Heii :-)

  I dag så har jeg vert på jobb så er helt gåen ... Var på jobb halv syv og var hjemme igjen rundt 15 tidene. Er jo ikke så gøy å jobbe, men jobb er jobb så!:-) Sitter her å hører på musikk så merket jeg at det var blitt mange lesere på bloggen! rundt 70 innpå hver dag TUSEN TAKK!! Så jeg sjekket topp listen på bloggene på Karmøy å der var jeg på 73 plass haha. Det er jo en god start og håper at det blir flere lesere som kommer hver dag :-) Jeg hvet ikke hva jeg skal blogge om så vis dere har noen gode ideer om hva jeg kan så komenter dem :-)  lys våken ja ... Ser jo dø ut, men dere overlever !

  snakkest :-)

   

 • 0

  SVAR PÅ SPM RUNDEN

  Heii :-)
  ehh ja da har jeg laget en video fort med svarene! Dårlig jeg vet .... 

 • 3

  SPØRSMÅLSRUNDE

  Heii :-)

  Jaaadaaaa jeg vet jeg har ikke blogget men har ikke hatt tid ....
  Tar en spørsmålsrunde som jeg svarer på i kveld/natt.


  preikast :-)


   

 • 0

  SORRY !!

  Heii :-)

  Det er ikke meningen at jeg ikke har blogget, men jeg holder på å pusse opp rommet mitt så jeg holder på å male. Har i grunn ingenting å blogge om nå så vis dere vil så kan dere komme med forslag. Tenkte og ha et outfit innlegg litt senere!:-) Nå må jeg gå skal gå tur med adam(hunden min):-)


  hahaha off.....

  snakkest :-)
   

 • 3

  FACEBOOK

  Heii :-)
  Jeg har nå laget meg en facebook side der jeg skriver når det er kommet nye innlegg osv.. Til dere som følger med da! Det er nok ikke så mange som følger med på bloggen, men jeg føler jeg spammer så mye på facebook så derfor lagte jeg bare en egen side. Er ikke det like så greit da?:-) Jeg blogger jo bare fordi jeg syntes det er gøy.     www.facebook.no/mel0veyoublogg lik vis dere vil :-)

  snakkest :-)


   

 • 0

  LUNSJ :-)

  Heii :-)

  Akuratt nå sitter jeg her på kjøkkenet alene. Ikke så spesielt gøy i grunn! Fikk så lust til og lage noe mat å da kom jeg på noe som jeg hadde hver dag en stund. Det høres kanskje litt spesielt ut, men det er utrolig godt.

  Knekkebrød med smetet ost og krydder!+++ sjokkomelk :-) haha kanskje ikke det sunneste, men det bryr jeg meg ikke noe om!

  snakkest :-)

 • 5

  HVORFOR ?..

  Nå for tiden er folk så alt for dårlige til og akseptere folk for hvordan de er. Alle skal være så perfekte og skal ha så mye populæritet. Kan ikke folk bare akseptere folk for hvordan de er å ikke hvordan de ser ut? Folk sier at det er innsiden som teller, men mangen av de som sier det baksnakker og sier stygge ting. Det er mange som ikke aksepterer det med at folk er anderledes og tørr å være seg selv, og ikke de personene de vil at de skal være. Kan ikke folk bare akseptere at ingen er like å at alle er like mye verdt ? Er så lei av at alle jenter skal ha push-up og være noen sminkedukker, det er ikke det vi jenter er ? iallefall ikke alle av oss! Og til dere gutter: Det er ikke viktig at dere skal ha den "perfekte" magen! Vi jenter vil bare at dere gutter oppfører dere ordentligt og viser respekt :-)  Folk nå tenker alt for mye på å være tynn nok, god nok , PERFEKT!! Det du skal vite er at du ER perfekt på din egen måte. Det er ikke noe å diskutere en gang:-) Alle er forskjellige og det er det som gjør oss til oss selv! Live går opp og ned men uannsett hva så kommer du til og finne en vei ut til slutt. Det kan ta tid men du kommer til og greie det :-)

  Noen ting er vansklige og si, men det er alltid folk som aksepterer deg for den du er. Du skal ikke være en person du egentlig ikke er!♥


  Håper dere likte innlegget :-) (skriften på bildene ble litt ødlagt noen plasser, men jeg har ikke fin håndskrift...)

 • 3

  MY CUTE DOG


  hva syntes du om bildene ?:-)

 • 0

  RYDDING ...

  Heii :-))

  I dag så må jeg rydde.. Jeg skjønner ikke hvordan jeg greier å rote så mye på så kort tid. Vi holder også på og male romme mitt! JIPPII :-D Blir så digg å få et helt hvitt rom. Hahaha! Har tatt et par bilder mens jeg har holdt på bare så dere får se dette bombe rommet....


  OFFFFFFFFF !!!!!! skal bli så herlig å få ryddet alt dette !!!!!!!

   

  Produktene jeg kjøpte her en dagen har ikke villet bli lastet opp på bloggen men fikk det til i dag så her er de:(DE VIL IKKE SNU SEG)


  skrubb til ansiktet 83kr.  ansikts krem 29kr. Billig og er utrolig god syntes nå jeg!:-))

   

  snakkest :-)

 • 2

  MAT !!!

  Heii :-))

  Nå sitter jeg og cecilie her og har laget lasange. Den er ikke ferdig da men haha. Tok noen bilder og bare så dere vet det så tok det bildet med hun som blåser boble rundt 30minutter å ta!!!! Tuller ikke. Skal ta ansiktsmaske senere også sener(inatt):-) Ja er ikke så mye mer og si.   sexy bitch

 • 2

  KOOOOS

  Heii :-))

  Nå sitter jeg her og venter på at cecilie skal komme. Har ikke hvert med henne på åår å dag... Senere i kveld skal vi ha dinner date med lasange! skikkelig koslig at hun skal sove over. Vi skal sitte barnevakt og det blir nok koslig. Er så glad for hun kunne komme i dag!

  Nydusja å greier hahaha ....


  Fjortizzzzzzzz !!!!

  snakkest :-)) 

 • 1

  TING DU KANSKJE IKKE VISSTE  Heii :-)

  Ja jeg kom ikke på noe å blogge om akuratt nå så da kan dere få vite noen ting om meg. Håper dere blir fornøyde haha!:-)

  ♥Jeg er utrooolig pysete..

  ♥HATER edderkopper!! ser jeg en edderkopp på romme mitt så sover jeg i stua.

  ♥Jeg har bodd i Qatar.

  ♥Tommelen min er helt hemma. 

  ♥Jeg har en hund som heter adam å er bare VERDENS søteste hund !!♥ (ser krøllt ut siden han koste seg)  ♥På onsdag så har jeg og vegard vert sammen i 1år og 2 månder ♥:*


  hahaha ..

  ♥Jeg går omtrent alltid med joggebukse eller hettegenser.
   

  ♥Jeg leser maange blogger hver enestedag ! Her er noen av dem:


  auroramohn // anjarh // rhaug // l0ve // elingskulerud

  ♥Har 2 lillebrødre !

  ♥Jeg har macbook pro.

  ♥ELSKER MAT!

   

  Håper dere ble fornøyd me innlegget :-)

  snakkest :-)

 • 0

  NOEN SOM HAR EN IDE ?

  Heii :-)

  Jeg vet at jeg ikke har blogget så mye, men i går så hadde vi ikke noe nett ... Men ja jeg aner absolutt ikke hva jeg ka blogge om og det er da utrolig plagsomt. Det kommer et innlegg senere med det jeg kjøpte i går:-) Det kommer sent jeg vet men bedre sent en aldri haha!

  Det jeg tenkte å gjøre på bloggen var å lage en spørsmålsrunde og eventuelt en sminkevideo, men det er så flaut. Er det noe spesielt dere som leser vil ha ? kanskje en konkuranse etter hvert?:-) Ja kom med forslag !!

  GÅR IKKE ANN Å LASTE OPP BILDE SÅ JA !

   

  Plis komenter noe ?:-))))

 • 4

  ENDELIG

  Heii :-)

  Endelig blitt ferdig med alle arkene til prøven nå. Jeg har gått grundig gjennom alle arkene og skrevet ned alt jeg kan om det. Tror jeg har skrevet sånn ca. 7 sider til nå... Eneste jeg skal nå er og lese alle sidene i skole boka å gå igjennom alt igjen. Håper jeg får en 4er nå asså!!

  I dag etter skolen så var jeg og kjøpte meg et par hud produkter. Er ganske så fornøyd med det jeg kjøpte meg. Det var 4 ansiktsmasker, en ansikts skrubb og en fuktighetskrem. Ble ikke så altfor dyrt heller så det er jo posetivt! Jeg viser det i morgen for nå må jeg fokusere videre på prøven.

  snakkest :-) 

   

  kan dere plis begynne og komentere ? er liksom 50 stk som er innpå dagli men ingen komentarer .... er litt kjedelig !

 • 1

  PRØVE

  Heii :-)

  Nå sitter jeg og øver til naturfags prøven som vi skal ha i morgen. Syyyykt kjedeligt....-.- Er ikke akuratt lite heller vi skal øve på, men håper det går sånn helt okei!

  I morgen er det endeligt siste dag før hørstferie. DIGG!!!! skal blir så utrolig herligt og ha ferie nå kjenner jeg. I dag så fikk vi igjen rle prøven. Jeg var 1 poeng fra 5er. SUPER fornøyd nå asså! Eneste som er igjen nå er å få 4er på naturfagen så er jeg fornøyd. Blogget ikke så mye i går siden vi ikke hadde nett å kommer nok ikke til og blogge så mye i dag heller siden det er prøve i morgen.

  haha... tragisk  se så mye :o

  Reidun p åskolen i dag klar for engelsk skriving !

  snakkest :-)

 • 1

  NAM!!

  Heii :-)

  I dag har det vært skikkelig dritt vær her på karmøy. Ikke at det var noe sjokk da.

   

  Etter  skolen i dag skulle jeg egentligt hvert med på noe vertshus ting med årets konfirmanter, men ja det var visst ikke i dag... Så jeg og Reidun sto der i pøs regnet og hadde ikke fått med oss dette da.(kom jo så et sjokk) Jaja, hun ble med meg hjem da så det var jo koselig!:-)

  Når Reidun gikk begynte mamma på middagen. Kylling og ris med bearnesaus, NAM!! Så da var dagen min blitt reddet, haha♥  snakkest :-)
   

 • 0

  SKOLEN !

  Heii !
  Da stikker jeg på skolen. Blir kjørt heldigvis i dette været.


  snakkest :-)

 • 1

  HVA Å SKRIVE OM ?.....

  Hei igjen !
  Føler jeg har vært ganske så flink med og blogge i dag. Jeg har fikset på selve designet på bloggen med å lagt inn bilde og tekst osv... Det er jo bare et problem da med bloggen, og det er jo hva jeg skal skrive om. Så vis noen av dere har noen gode ideer om hva jeg kan gjøre så pliiiis kommenter. Jeg vurderer og lage en sminkevideo etter hvert og planla og ha en spørsmålsrunde en dag som kommer. Det er jo ikke mange som leser bloggen, men håper det blir flere etter hvert som tiden går.

  Nettopp dusjet og nå skal jeg legge meg er utrolig trøtt her jeg sitter.   God natt :-)

 • 0

  HVILKET ?..

  Heii :-)

  Jeg føler jeg bytter profilbilde hele tiden men blir liksom aldri helt fornøyd. Så i dag når jeg hadde stelt meg så tok jeg noen bilder. Jeg greier ikke å velge hvilket jeg skal ta så jeg trenger hjelp av dere! Dere trenger jo ikke velge vis dere ikke syntes noen var fine, men ja her er de:

  1

  2

  3

   

  aner ikke hvorfor de ikke vil snu seg men jaja ....:-/

  snakkest :-)

 • 0

  SYK..

  Heii :-)

  Long time no see ! haha er ikke så flink til og blogge merker jeg. Det skjer så lite for tiden så da blir det jo bare det samme hver dag liksom, ikke så gøy nei ...
  Men ja er syk i dag er noe DRITT!! Er så utrolig lei av å være syk nå, føler at jeg alltid er det ..... Det går vell over om ikke så lenge håper jeg. Jeg aner ikke hva jeg kan blogge om så vis det er noe dere vil jeg skal blogge om så bare komenter så skal jeg se om jeg kan gjøre det :-)

  Jeg prøvte å lage en sminkevideo men den ble ikke bra i det heeele tatt så jeg legger den ikke ut. Jeg kan jo prøve å lage en ny en, en annen dag da :-)
  snakkest :-)

 • 7

  Sooool

  Heii :-)
  Utrolig herlig å vokne til sol å null skole. I hele dag å i går har jeg egentlig bare sittet ute å solt meg hele dagen. ENDELIG fått skille !!!!!♥ Du kan jo si at jeg er blitt litt solbrendt og da .. ehhh .. men en blir jo brun såå ♥
  Vi hadde studiedag i dag så jeg satt og øvde på tentamen i matte og leste norsk å gjorde engelsk ute i fin været. Helt utrolig følelse det gir deg når du vet det kommer til og være det resten av uken♥


  brunfarge HERE I COME ♥♥♥ hahaha .. Det kan ta tid.

  Snakkest skal se The amazing race Norge :-)

   

 • 3

  FORNØYD ?!

  Heii :-)
  ligger i sengen min nå å ser på glee. Ahhh elsker livet med tanken på at det ikke er skole i morgen.
  Jeg har nettopp gått tur med gogutten å den nye hunden min Adam nettopp. Kjempe koslig det!
  Tenkte og begynne og blogge litt av og til, men tviler på det blir ofte. Håper det blir flere lesere til slutt.  Legger meg nå ... God natt♥

 • 4

  outfit // bilder

  Heii Heii :-))

  Akuratt nå sitter jeg nede i stuen og ser på TV å skal snart vaske akvariummet ... Fuuuun !
  Jeg tok noen bilder av den ene lillebroren min også! Han er så utrolig herlig ♥  Vi snakkest :-)

 • 0

  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits