OVERDRIVENDE DOMT... (mel0veyou)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

OVERDRIVENDE DOMT...

Heii igjen :-)

I dag morges lagde jeg en video som kommer lenger nede i dette innlegget. MEN hovedpoenget mitt i dette innlegge er det med at alle bloggere skal alltid være så sminket og fikset HELE tiden, er bare tragisk. Når de for eksempel skriver null sminke, og du ser brunkremen og maskaren så blir det bare, too lame. Kanskje det er rart at jeg bryr meg så mye om akuratt dette og det med vekt, men det er faktisk ganske viktig når en tenker på hvilke konsekvenser det kan ha. Jeg vet godt selv hvordan det er og høre om hvor feite de er og hvor stygge de er, men skal jeg si deg en ting?? DU ER IKKE DET!! Hvorfor legge det ut vis vi skal høre om hvor fælt det er de neste 20 innleggene?!

Jaa, overdriver litt, men dere ser poenget?:-) Samme hvor mye sminke du har på deg, og samme hvor mange operasjoner du tar, så er det ALLTID noe en vil endre med seg selv. Det er det for alle! Kanskje det er bra at noen har et mål, men hva skjer når de kommer til det målet? Er det da slutt med alt? Er du fornøyd da? Og hva om en har alt som en ønsker seg, er det oppskriften på å være lykkelig? Så ikke bry de noe særlig hva folk mener og hva alle sminkedokkene sier, hver deg selv og ikke bry deg om hva alle andre sier:-)

Dette er da meg i dag, og min look:

Håper at folk vil lese bloggen min selv om jeg ikke er noe særs pyntet, sminket eller i det hele tatt fikset. Nydelig stil i dag håper dere likte den :-)))) haha

 DÅRLIG LYD!!!!

 

Vi snakkest :-) • Hilde
  06.04.2013 kl.21:11
  Du e nydelige med og uten sminka. Ska selvfølgelig lesa bloggen din selv om du ikkje bryr deg om sminka og kler :)
  09.04.2013 kl.19:42
  Hei! Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med en ting, nemlig å stemme på skolen min som betyr mye for meg, her: http://p3.no/skolesessions/ - stem GLEMMEN :) Ellers ha en fin kveld! :)
  09.04.2013 kl.22:57
  Sminke er rare greier. Det er også trang! da blir alt gøy - trang.blogg.no
  ceciliee
  11.05.2013 kl.01:33
  du e verdens snålaste du, ler meg ihel av deg siden du e så snåle!! haha <3 superduper gla i deg!!!:))
  08.09.2013 kl.20:53
  Yo! Sykt kul bloggg! Jeg blir så utrolig inspirert av blogggn din, får nesten lyst til å blogge selv. :-D Men du! Jeg har funnet en ny spenndne konk jeg håper du vil være med på!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits